Lamskroontje met ovenkroketten

Ingrediënten

Voor 2 personen

 

  • 350g lamskroon

  • 10 ovenkroketten

  • 1 sjalotje

  • 250g champignons

  • 4 stonken grond witloof

  • Peterselie

  • 1.5 el bakmargarine

  • peper en mosterd naar smaak.

  1. Haal het lamskroontje een half uur voor je start uit de koelkast.

  2. Maak de groenten schoon.  Snij het witloof in twee. Snijd de bittere kegeltes onderaan weg.

  3. Kook of stoof het witloof beetgaar. Snijd de champignons in schijven en bak samen met een sjalotje.
    Werk af met peterselie.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
    Doe de kroketten op een bakplaat met bakpapier. Bereid zoals aangegeven.

  5. Kruid het lamskroontje met peper en mosterd. Doe de bakmargarine in de pan en schroei het lamskroontje langs alle kanten dicht.
    Doe het lamskroontje in een ovenschaal. Zet deze de laatste 10-12 min bij de kroketten.