door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Overnight Oats Ingrediënten Voor 1 persoon 30-40g havermout 1 potje magere (fruit)yoghurt Fruit naar keuze (diepvries of vers) Meng de yoghurt met de havermout. Kies je voor diepvriesfruit, dan kan je het er meteen bij doen. Vers fruit voeg je beter op het...
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Mug cake met chocolade Ingrediënten Voor 1 persoon 4 el volkoren bloem 1 stick Canderel vanille 6 el halfvolle melk 1 el olie 1 blokje zwarte chocolade (6g) ½ koffielepel bakpoeder Doe alle ingrediënten (behalve de chocolade) in een mok en roer met een vork tot...
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Granola Ingrediënten Voor 1 persoon 100g havervlokken 25 gemengde ongezouten noten 1 el pompoenpitten 1 el zonnebloempitten 1 tl kaneel 2 el honing of pure via ahornsiroop met stevia 1 el zonnebloemolie Verwarm de oven voor op 165°C. Meng alle droge...
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Yoghurt trifle Ingrediënten Voor 1 persoon 150g magere natuuryoghurt Optioneel: Zoetstof naar keuze (wij kozen voor vloeibare tafelzoetstof) Mengeling rood diepvriesfruit 30g granola (link naar recept granola) Vers rood fruit om af te werken Meng de yoghurt met...