door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Pompoensoep Ingrediënten 2 el olijfolie 1 ui 400g pompoen (geschild) 1 teentje knoflook 2 tomaten 1l water 1 bouillonblokje (groenten) 1 koffielepel currypoeder Peper Snijd de ui in grove stukken. Stoof in de olijfolie. Pel de look, snijd in stukken en voeg...
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Say Cheese Ingrediënten Voor 1 persoon 2 à 3 sneden volkoren brood Kaas type camembert (bv. BrideLight 5%) Enkele druiven Rooster de boterhammen. Beleg met de kaas, druiven en noten. Serveer met...
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Wrap it met zalm! Ingrediënten Voor 1 persoon 1 volkoren wrap of 2 groentenwraps 1 koffielepel rode pesto 1 à 2 sneetjes gerookte zalm 8 kerstomaten Ijsbergsla Peper Smeer de wrap(s) in met de pesto. Schik hierover de zalm. Snijd de tomaten in stukjes en...
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Wrap it met ham! Ingrediënten Voor 1 persoon 1 volkoren wrap of 2 groentenwraps Philadelphia light of kruidenkaas light 2 sneden ontvette cobourgham 3 gedroogde tomaatjes Rucola Peper Extra: kerstomaten en balsamico-azijn Smeer de wrap in met de smeerkaas....
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Salad in a jar Ingrediënten Voor 1 persoon 1 à 2 el dressing 40g volkoren pasta (ongekookt) Stukje fruit bv. meloen Restjes groenten: wij gebruikten komkommer, kerstomaatjes, boontjes, verse ui 80g gegrilde kip Ijsbergsla Zonnebloempitten Belangrijk bij salad...